Byggmax rabattkod

Direkt till Byggmax

Missa inte någon Byggmax rabattkod, rabatt eller erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev idag:

 

Byggvaruhus - Andra rekommenderade affärer


Byggmax rabattkod

Byggmax rabattkod

Byggmax har inte ofta någon rabattkod, erbjudandekod eller rabattkupong men vi håller koll på de erbjudanden som dyker upp och tipsar om de rabatter som Byggmax har. Glöm inte att Byggmax är kända för sina redan låga priser och billiga byggvaror men utan att tumma på kvalitén. De har dessutom prisgaranti!

Om Byggmax

Byggmax är den ultimata butiken både för hemmabyggare och byggproffs. Företaget startades 1993 med ambitionen att vara de bästa och billigaste alternativet för byggmaterial med hög kvalitet. Idag finns Byggmax över hela landet och med gemensamma inköp till alla butiker kan de erbjuda dig mycket konkurrenskraftiga priser. Med en rabattkod från Byggmax via oss erhåller du ännu lägre priser. Perfekt för dig som kanske planerar en omfattande renovering hemma eller kanske ska bygga en lekstuga till barnen på tomten. Byggmax ingår i Byggmax Group tillsammans med Skånska byggvaror och Buildor.

Handla online hos Byggmax

Byggmax är kanske fortfarande mest kända för sina 78 fysiska butiker som är sprängfyllda med bra byggvaror till lågt pris. Men faktum är att du handlar ännu enklare online på byggmax.se eller på företagets mobilanpassade app. Utbudet är dessutom ännu större online och du får dina varor bekvämt hemlevererade snabbt. Precis som i varuhusen har även websiten en steg-för-steg instruktion där de visar hur du går tillväga om du vill bygga något, men är osäker på hur. Byggmax har dessutom alla de populäraste och säkraste betalningssätten när du handlar online. Dessutom får du allt till bra priser, som kan bli ännu bättre om du utnyttjar våra Byggmax rabattkoder och kuponger. Företaget har alltid lågt pris, men de har även omfattande reor då och då. Ta därför för vana att kika in hos för att se vilka kampanjer som just nu är aktuella hos Byggmax. Ett enkelt och smart sätt att tjäna tusenlappar, eftersom inköp till hemmet ofta går på ganska stora belopp. Byggmax har allt för hemmet och vare sig du vill renovera, köpa möbler eller pyssla i trädgården så har Byggmax resurserna för dig. Ett urval av det du hittar hos Byggmax: Golv, dörrar (innerdörr, ytterdörr), fönster, kakel, lister, virke, färg, isolering, parkett, klinker, reglar, innertak, takpapp och massor av andra bra och billiga byggvaror. Här finns möjligheter att spara tusenlappar och ännu mer prisvärd blir det om du utnyttjar våra Byggmax rabatt- och kampanjkoder. Välkommen att spara pengar tillsammans med oss!

Byggmax fri frakt

Byggmax har än så länge inte fri frakt och det billigaste och bästa sättet att få ner fraktkostnaden är att handla online och hämta i någon av Byggmaxs alla butiker.

Senast uppdaterad: 26 september 2019

Kategorier

Hos Byggmax hittar du bland annat produkter i följande kategorier:

  • Byggvaruhus
  • Black Friday
  • Cyber Monday

Varumärken hos Byggmax

Inga varumärken inlagda för Byggmax än :(

Betyg

Inga betyg för Byggmax inlagda än. :(

Recension & omdöme

Ingen recension för Byggmax än. :(

Inom kort

Betyg hämtas idag från Prisjakt. I framtiden kommer du kunna betygsätta, skriva en recension och läsa omdömen direkt här. Dessutom planerar vi att komplettera med fler källor. T.ex. Pricerunner, Reco, Trustpilot, Storebadge och Trygg E-handel.

Tidigare hos Byggmax

Det finns 1 tidigare rabattkod, kampanj, eller erbjudande hos Byggmax inom rabattkod.

SEPTEMBER

Trähuset - 20% rabatt

Spara 20% på utvalda produkter från Trähuset hos Byggmax. Ingen rabattkod krävs.
  • 20%

0 dagar kvar
19 september 2019